Najaarswandeling 7 oktober Leenderbossen

Start Date: 7th October, 2023
End Date: 7th October, 2023
Time: 10:30 am to 04:00 pm (UTC+0)
Cost: FREE
Location: Valkenwaardseweg 29c te Leende

Description


Manchester wandeling op 7 oktober 2023.
 
Op 7 oktober 2023 organiseert de Manchester Terriër Club Nederland in samenwerking met de Facebook groep, wandelen met onze Manchester Terriers, een wandeling in het hondenlosloopgebied Molenheide, gelegen in de Leenderbossen, iets onder Eindhoven.
Het is een mooi groot gevarieerd loosloopgebied wat volledig omheind is. Er zijn naald- en loofbomen, heide en zandverstuivingen. We verzamelen bij manege de Molenberg rond 10:15uur waarna de wandeling begint om 10:30uur.
Na afloop van de wandeling worden we verwacht in het Grandcafe de Molenberg, waar we wat kunnen drinken en eventueel iets kleins eten. De prijzen zijn zeer schappelijk! We hebben hier een eigen ruimte, waar onze honden ook van harte welkom zijn. Zoals altijd is de wandeling op eigen risico en dient u uw hond goed in de gaten te houden.
De wandeling is toegankelijk voor zowel leden als voor niet leden, maar vol is vol. Geef je dus op tijd op via evenement@manchesterterrierclub.nlGeef hierin aan met hoeveel honden en personen je komt. Het maximaal aantal deelnemers is 30 personen.
Het adres van de manege is: Valkenwaardseweg 29c te Leende. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Organizers


Organized by: Manchester Terriër Club Nederland